HUISVESTING  VASTGOED  ADVIES  MANAGEMENT

 

NIEUWS EN WETENSWAARDIGHEDEN

 

Nieuwsberichten

  

"Dirxander Vat van NEWPORT Real Estate aanwezig als expert op CONGRES MAATSCHAPPELIJK VASTGOED kasteel Amerongen" - 23 en 24 september 2015 


Het jaarlijkse congres Maatschappelijk Vastgoed wordt dit jaar georganiseerd op 23 en 24 september. Een divers programma met presentaties, een forum, netwerkborrel en expert meetings vindt plaats op kasteel Amerongen. 

NEWPORT Real Estate, partner van Reliplan / Maatschappelijk Vastgoed, is betrokken bij dit congres als expert op het gebied van religieus en maatschappelijk vastgoed."NEWPORT Real Estate en RELIPLAN / MAATSCHAPPELIJK VASTGOED tekenen samenwerkingsovereenkomst" - 17 februari 2014
 

NEWPORT Real Estate heeft zich aangesloten bij Reliplan Aviesgroep B.V. als regiomanager voor Zuid-Holand. Momenteel zijn veel kerken, gemeenten en (zorg)instellingen zich aan het beraden over de toekomst van hun gebouwen. Of het nu gaat om een schoolgebouw, kerkgebouw of een monumentaal pand, het herbestemmen of transformeren van locaties en gebouwen is een uitdagende opgave.

Reliplan is een onafhankelijke groep van landelijke adviseurs die grote kennis hebben van kerkgebouwen en maatschappelijk vastgoed. Aangesloten zijn restauratiearchitecten, taxateurs, vastgoedadviseurs en makelaars van kerkgebouwen, installatie-adviseurs, herbestemmingsarchitecten, interieurarchitecten, orgelbouwers, juristen, fiscalisten, subsidiespecialisten, notariaat, landschapsarchitecten en bouwkundigen.
 
Reliplan beschikt sinds 22 jaar over een grote database van zoekende maatschappelijke instellingen, investeerders, beleggers, culturele organisaties, bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar kerkgebouwen en bijzondere gebouwen. Door het aanreiken van nieuwe gebruikers (huur, deelhuur, koop of anderzijds), kan er een optimaal rendement worden verkregen. Behoud van kerkgebouwen als cultuurgoed, is het doel. Reliplan is werkzaam in meer landen in Europa.
 
Reliplan ondersteunt kerkgenootschappen die op zoek zijn naar (her)huisvesting en helpt non-profitorganisaties en stichtingen door het geven van informatie op symposia en landelijke congressen “herbestemming kerkgebouwen” en “maatschappelijk vastgoed beweegt”.
  
 
 
 
 
Maatschappelijkvastgoed.nl is de specialist in het bij elkaar brengen van de vraag en het aanbod in de maatschappelijk vastgoed sector. Maatschappelijkvastgoed.nl is een op zichzelf staand platform dat ondersteund wordt door de reeds 20 jaar ervaring van de Reliplan Adviesgroep, gespecialiseerd in kerkgebouwen, kloosters en monumentale panden. Maatschappelijkvastgoed.nl is de specialist voor de verkoop of verhuur van uw maatschappelijk vastgoed.  
                   
UA-70774858-1