ir. D. (Dirxander) Vat  

MSc Real Estate & Housing

Directeur/eigenaar NEWPORT Real Estate B.V. 

 

Email:  info@newportrealestate.nl

Mobiel: +31 (0)6 22 384 595   


 

  

  

   

 

 

 

 

  

HUISVESTING  VASTGOED  ADVIES  MANAGEMENT

 

WELKOM BIJ NEWPORT REAL ESTATE

 

NEWPORT Real Estate adviseert en begeleidt huurders/gebruikers en professionele vastgoedpartijen, zoals ontwikkelaars/belegggers bij veelal complexe huisvesting- en vastgoedvraagstukken op het gebied van woningbouw, commercieel en maatschappelijk vastgoed. 


 

Huisvesting is voor veel multinationals, het MKB, gemeenten, semi-overheid, zorginstellingen en kerkgenootschappen één van de grootste kostenposten en tevens belangrijkste assets. Het is daarom van belang dat de huisvesting- en vastgoedportefeuilles optimaal worden benut en bijdragen aan de primaire doelstellingen van bedrijven en organisaties.

 

Veel ontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties, vastgoedbeleggers en banken kijken na de crisis weer naar nieuwe (her)ontwikkelingsmogelijkheden en investeringskansen voor woningbouw, maar ook de markt voor zorgvastgoed en commercieel vastgoed trekt flink aan. De veelal complexe projecten vragen om een professionele aanpak waar NEWPORT Real Estate haar opdrachtgevers met deskundigheid en aandacht in adviseert en begeleidt. 

 

NEWPORT Real Estate heeft een samenwerking met de volgende partners:


    HILLGATE is een onafhankelijke vastgoedontwikkelaar en -belegger actief in     Nederland op het gebied van woningbouw, kantoren, hotels, gebiedsontwikkelingen,     en tranformatieprojecten. HILLGATE is ondermeer eigenaar van het Hilton in Den                                                                  Haag en ontwikkelaar van het Hyatt Place in Hoofddorp.

 

                                                                           

 

 

Reliplan Maatschappelijk Vastgoed is een onafhankelijke groep van landelijke vastgoedadviseurs en specialisten met grote kennis en ervaring op het gebied van taxeren, aan-/verkopen, aan-/verhuur en herontwikkelen van kerkgebouwen, kloosters, monumentaal en maatschappelijk vastgoed. Eén van de grotere opdrachtgevers is het Leger des Heils

  

UA-70774858-1