5

 


 

 

   

 

 

HUISVESTING  VASTGOED  ADVIES  MANAGEMENT 

  

ACHTERGROND EN ERVARING  

 

Na mijn studie Bouwkunde (Bouwmanagement & Vastgoedbeheer) aan de TU Delft en rondreis door Azië, ben ik in 1998 mijn carrière gestart als Huisvestingsadviseur bij First Generation Consulting B.V. In deze functie adviseerde en begeleidde ik zakelijke huurders en eindgebruikers  zoals Numico, Unicef, NEC, Greenpeace, 3M, DeltaLloyd Life, REMU (Eneco) en Shell. 

 

Daarna ben ik in 2002 als Corporate Real Estate Manager bij het Amerikaanse bedrijf Johnson Controls Inc. verantwoordelijk geweest voor de Europese vastgoedportefeuille. Deze portefeuille bestond uit honderden locaties met kantoren, fabrieken en bedrijfsterreinen. In deze functie adviseerde ik de (locale) directies en het hoofdkantoor bij de transacties voor aan- en verhuur, aan- en verkoop van vastgoed en de coördinatie van projectteams in o.a. Duitsland, België, Frankrijk, Hongarije, Tjechië, Bulgarije, Oostenrijk en Nederland.

 

Bij HILLGATE Properties N.V. heb ik als Senior projectontwikkelaar veel ervaring opgedaan bij diverse (her)ontwikkelingsprojecten in Nederland van de acquisitiefase tot en met de oplevering. Op het gebied van kantoor- en bedrijfsruimten, woningen, winkels en gebiedsontwikkelingen. Onder meer twee nieuwbouw kantoren in Hoofddorp (11.000 m²), 33 woningen en appartementen in Leiden centrum (namens de eigenaar Universiteit Leiden) en twee gebiedsontwikkelingen de Sasse Poort (Terneuzen) en Business Garden (Hoofddorp). 

 

Na ruim 15 jaar actief te zijn geweest binnen de (inter)nationale bouw,- en vastgoedmarkt heb ik eind 2012 NEWPORT Real Estate B.V. opgericht. De opgebouwde kennis en ervaring van de afgelopen 20 jaar, gecombineerd met een groot landelijk netwerk, zet ik in om vaak complexe vastgoed,- en huisvestings- projecten tot een succes te maken voor opdrachtgevers.

 

UA-70774858-1