NEWPORT Real Estate
Uw partner in Huisvesting en Vastgoed

Woningbouw

Hieronder de diverse woningbouwprojecten:

Portfolio

Nieuwbouw De Landheren te Pijnacker

Nieuwbouw De Landheren te Pijnacker

Beschrijving De Landheren wordt een exclusief, groen en ruim opgezet wijkje met 23 duurzame woningen. Een kleinschalig nieuwbouwplan van 20 landhuizen, verdeeld over maar liefst zes verschillende ontwerpen en 3 zeer royale kavels voor zelfbouwers met unieke woondromen. Zeer centraal gelegen aan de Katwijkerlaan in Pijnacker, op de grens bij Zoetermeer.

Type project Nieuwbouwwoningen en kavels

Opdrachtgever Hillborgh

Herontwikkeling Sterrenwachtlaan Leiden

Herontwikkeling Sterrenwachtlaan Leiden

Beschrijving Herontwikkeling van de oude Biologiefaculteit tot een unieke woonlocatie 12 herenhuizen, 17 appartementen, 3 cottages, 53 p.p. in parkeergarage

Type project Herbestemming en herontwikkeling

Opdrachtgever Vastgoedbedrijf Universiteit Leiden

Ontwikkeling Bijduinhof, Bloemendaal

Ontwikkeling Bijduinhof, Bloemendaal

Beschrijving In opdracht van ontwikkelaar HILLGATE Investments uit Wassenaar is NEWPORT Real Estate betrokken bij de realisatie van nieuwbouwproject BijduinHof. Deze voormalige Van Wijk garage locatie is inmiddels gesloopt en gesaneerd en eind 2016 is bouwer IBB Kondor (VolkerWessels) gestart met de bouw van negen luxe herenhuizen in vier kleine blokken. Elke woning heeft twee eigen parkeerplaatsen in de verdiepte stallingsgarage. Geplande oplevering is begin 2018.

Type project Ontwikkeling

Opdrachtgever Hillgate Investments

Transformatie kerkgebouw Leger des Heils

Transformatie kerkgebouw Leger des Heils

Beschrijving NEWPORT Real Estate heeft in opdracht van het Leger des Heils en in samenwerking met Reliplan en Ooms makelaars, het voormalige kerkgebouw aan de Gerdesiaweg 486-488 in Rotterdam-Kralingen verkocht onder voorbehoud. Het pand van 1.000 m² heeft een grote kerkzaal met diverse bijzalen en ligt op een fraaie zichtlocatie tussen het monumentale Oostelijk Zwembad en een wooncomplex. De ontwikkelaar/architect MoVe B.V., vertegenwoordigd door Molenaar Bedrijfshuisvesting, heeft plannen ontwikkeld om dit opvallende gebouw met maatschappelijke bestemming te transformeren tot vier luxe appartementen en commerciële ruimten op de begane grond. Planning is dat eind 2016 de verbouwing van start gaat (voor meer informatie: www.move2kralingen.nl).

Type project Verkoop en transformatie

Opdrachtgever Leger des Heils

Verkocht voormalig kerkgebouw, Rijnsburg

Verkocht voormalig kerkgebouw, Rijnsburg

Beschrijving NEWPORT Real Estate heeft in opdracht van de Hervormde Gemeente Rijnsburg en in samenwerking met Reliplan het voormalige kerkgebouw aan de Brouwerstraat 45 te Rijnsburg (gemeente Katwijk) verkocht. De koper is een particuliere ontwikkelaar/investeerder die plannen heeft om het kerkgebouw te slopen en op het perceel van ca. 1.500 m² een kleinschalig woningbouwplan te realiseren. Voor de verkoper de Hervormde Gemeente Rijnsburg heeft NEWPORT Real Estate de gehele verkoop begeleid van gebouwinventarisatie, marketing en onderhandelingen tot transport notaris.

Type project Verkoop en ontwikkeling

Opdrachtgever Reliplan

Verkoop voormalig kerkgebouw als woning

Verkoop voormalig kerkgebouw als woning

Beschrijving NEWPORT Real Estate heeft in opdracht van het Legers des Heils en in samenwerking met Reliplan het voormalige kerkgebouw aan de Verlengde Maanderweg 118 te Ede verkocht. De particuliere kopers transformeren dit fraaie gebouw met "Maatschappelijke" bestemming in een unieke loftwoning voor eigen gebruik met een nieuwe bestemming "Wonen". NEWPORT Real Estate heeft namens de verkoper, het Leger de Heils, de gehele verkoop begeleid van de eerste gesprekken met de gemeente over hergebruik tot het transport notaris.

Type project transformatiebegeleiding en verkoop

Opdrachtgever Leger des Heils