NEWPORT Real Estate
Uw partner in Huisvesting en Vastgoed

Woningbouw

Hieronder de diverse woningbouwprojecten:

Portfolio

Nieuwbouw De Landheren te Pijnacker

Nieuwbouw De Landheren te Pijnacker

Beschrijving De Landheren wordt een exclusief, groen en ruim opgezet wijkje met 23 duurzame woningen. Een kleinschalig nieuwbouwplan van 20 landhuizen, verdeeld over maar liefst zes verschillende ontwerpen en 3 zeer royale kavels voor zelfbouwers met unieke woondromen. Zeer centraal gelegen aan de Katwijkerlaan in Pijnacker, op de grens bij Zoetermeer.

Type project Nieuwbouwwoningen en kavels

Opdrachtgever Hillborgh

Herontwikkeling Sterrenwachtlaan Leiden

Herontwikkeling Sterrenwachtlaan Leiden

Beschrijving Herontwikkeling van de oude Biologiefaculteit tot een unieke woonlocatie 12 herenhuizen, 17 appartementen, 3 cottages, 53 p.p. in parkeergarage

Type project Herbestemming en herontwikkeling

Opdrachtgever Vastgoedbedrijf Universiteit Leiden

Ontwikkeling Bijduinhof, Bloemendaal

Ontwikkeling Bijduinhof, Bloemendaal

Beschrijving In opdracht van ontwikkelaar HILLGATE Investments uit Wassenaar is NEWPORT Real Estate betrokken bij de realisatie van nieuwbouwproject BijduinHof. Deze voormalige Van Wijk garage locatie is inmiddels gesloopt en gesaneerd en eind 2016 is bouwer IBB Kondor (VolkerWessels) gestart met de bouw van negen luxe herenhuizen in vier kleine blokken. Elke woning heeft twee eigen parkeerplaatsen in de verdiepte stallingsgarage. Geplande oplevering is begin 2018.

Type project Ontwikkeling

Opdrachtgever Hillgate Investments

Verkoop voormalig kerkgebouw als woning

Verkoop voormalig kerkgebouw als woning

Beschrijving NEWPORT Real Estate heeft in opdracht van het Legers des Heils en in samenwerking met Reliplan het voormalige kerkgebouw aan de Verlengde Maanderweg 118 te Ede verkocht. De particuliere kopers transformeren dit fraaie gebouw met "Maatschappelijke" bestemming in een unieke loftwoning voor eigen gebruik met een nieuwe bestemming "Wonen". NEWPORT Real Estate heeft namens de verkoper, het Leger de Heils, de gehele verkoop begeleid van de eerste gesprekken met de gemeente over hergebruik tot het transport notaris.

Type project transformatiebegeleiding en verkoop

Opdrachtgever Leger des Heils