NEWPORT Real Estate
Uw partner in Huisvesting en Vastgoed


Wie zijn wij?

Ir. Dirxander Vat, Directeur NEWPORT Real Estate B.V.

Na mijn studie Bouwkunde ( Bouwmanagement & Vastgoedbeheer) aan de Technische Universiteit Delft en een rondreis door Azië, ben ik in 1998 mijn carrière gestart als Huisvestingsadviseur bij First Generation Consulting B.V. In deze functie adviseerde en begeleidde ik zakelijke huurders en eindgebruikers zoals Numico, Unicef, NEC, Greenpeace, 3M, DeltaLloyd Life, REMU (Eneco) en Shell.

Vanaf 2002 ben ik als Corporate Real Estate Manager actief geweest bij het Amerikaanse International Johnson Controls Inc. voor de Europese vastgoedportefeuille. Dit bestond uit honderden locaties met kantoren, fabrieken en bedrijfsterreinen. In deze functie adviseerde ik de (lokale) directies en het hoofdkantoor bij de transacties voor aan- en verhuur, aan- en verkoop van vastgoed en de coördinatie van projectteams in o.a. Duitsland, België, Frankrijk, Hongarije, Tsjechië, Bulgarije, Oostenrijk en Nederland.

Vanaf 2006 heb ik als Senior projectontwikkelaar bij HILLGATE Investments veel ervaring opgedaan bij diverse (her-)ontwikkelingsprojecten, van acquisitiefase tot de oplevering. Zowel kantoor als bedrijfsruimten maar ook woningen, winkels en gebiedsontwikkelingen vielen in mijn portefeuille. Ondermeer twee nieuwbouw kantoren in Hoofddorp (11.000 m2), 33 woningen en appartementen in Leiden Centrum (namens de Universiteit Leiden) en twee gebiedsontwikkelingen de Sassepoort (Terneuzen) en Business Garden (Hoofddorp).

Eind 2012 heb ik NEWPORT Real Estate B.V. opgericht. De opgebouwde kennis en ervaring van de afgelopen 20 jaar, gecombineerd met een groot landelijk netwerk zet ik in om complexe vastgoed-en huisvestingsprojecten tot een succes te maken voor opdrachtgevers.