NEWPORT Real Estate
Uw partner in Huisvesting en Vastgoed

Commercieel Vastgoed

Een overzicht van alle commerciële vastgoed projecten van NEWPORT Real Estate B.V.

Portfolio

Kantoorgebouw Bredewater 20 Zoetermeer

Kantoorgebouw Bredewater 20 Zoetermeer

Beschrijving NEWPORT Real Estate is namens de eigenaar/ontwikkelaar Bredewater Ontwikkeling B.V. (Hillborgh) betrokken bij het asset management en de herontwikkeling van de bestaande kantoorlocatie Bredewater 20 te Zoetermeer. Tot eind 2020 was het kantoor van 3.500 m² in gebruikt door de huurders Techniek Nederland (voormalig Uneto-VNI) en momenteel nog deels in gebruik door Van Dongen Uitvaart. Vanaf 2023 wordt dit verouderde kantoorgebouw gesloopt en zal fraaie hoogbouw met appartementen terugkeren als onderdeel van de gebiedsontwikkeling genaamd “De Entree”. De locatie is gelegen op loopafstand van het treinstation Zoetermeer nabij de Rijksweg A12.

Type project (her)ontwikkeling woningbouw

Opdrachtgever HILLBORCH

Kantoorpark The Fellows te Hoofddorp

Kantoorpark The Fellows te Hoofddorp

Beschrijving Gebiedsontwikkelaar HILLGATE ontwikkelt op de Hoek-West hoogwaardige kantoorgebouwen. De locatie aan de Kruisweg wordt een aantrekkelijke omgeving, voor hoofdkantoren en grotere (inter)nationale bedrijven nabij Amsterdam Schiphol Airport.

Type project Gebiedsontwikkeling

Opdrachtgever HILLGATE Investments

Herbestemming tot crematorium Maastricht

Herbestemming tot crematorium Maastricht

Beschrijving In opdracht van HILLGATE te Wassenaar heeft NEWPORT Real Estate, het Rijks monumentale klooster "La Grande Suisse" verkocht aan uitvaartorganisatie Monuta. In nauwe samenwerking met PBV architects en de gemeente is het afgelopen jaar een uniek plan ontwikkeld voor een modern crematorium met uitvaartcentrum en bijbehorende voorzieningen in dit vervallen monument, dat is gelegen in de Landgoederenzone. Maastricht heeft binnen haar gemeentegrenzen nog geen crematorium, alle betrokken partijen zijn daarom verheugd dat na een lange periode van leegstand een passende en duurzame invulling voor dit fraaie pand is gevonden. De opening van het crematorium is gepland in 2018.

Type project Verkoop en Herbestemmingstraject

Opdrachtgever Hillgate Investments en Monuta

Hyatt Place Hotel, Hoofddorp

Hyatt Place Hotel, Hoofddorp

Beschrijving In opdracht van HILLGATE Investments uit Wassenaar is NEWPORT Real Estate betrokken geweest bij de ontwikkeling en verkoop van het Hyatt Place te Hoofddorp. Dit 330 kamers tellende hotel met vergaderfaciliteiten nabij Schiphol Airport is in 2014 opgeleverd door ontwikkelaar HILLGATE en bouwer VolkerWessels. Het hotel is verkocht aan het Britse Avignon Capitol. NEWPORT was betrokken bij de bestemmingsplanprocedure voor "Business Garden Hoofddorp" de gebiedsontwikkeling waar dit hotel deel van uitmaakt, alsmede de uiteindelijke verkoop / technische due dilligence namens de verkoper.

Type project Verkoop Hotel Hoofddorp

Opdrachtgever Hillgate Investments

Kantoren Iris en Rose, Hoofddorp

Kantoren Iris en Rose, Hoofddorp

Beschrijving Ontwikkeling van twee turnkey kantoren op een half-verdiepte parkeergarage te Hoofddorp

Type project Ontwikkelen 2 kantoren

Opdrachtgever Hillgate Investments

Verkoop Sasse Poort fase 2

Verkoop Sasse Poort fase 2

Beschrijving In opdracht van HILLGATE begeleidt NEWPORT Real Estate de herontwikkeling en verkoop van de voormalige CSM fabriekslocatie (9 ha.) in Sas van Gent tot multifunctioneel bedrijventerrein de "Sasse Poort". Na de verkoop van fase 1 (26.000 m² terrein) aan de Palletcentrale, de eerste eindgebruiker in het gebied, is nu ook fase 2 (9.000 m² bouwterrein) verkocht. Op de Sasse Poort, gelegen nabij de Belgische grens, is nog 55.000 m² terrein beschikbaar voor bedrijvigheid en woon-werk combinaties waarvan 25.000 m² langs de Westkade bestemd voor detailhandel.

Type project Verkoop fase 2 Terneuzen

Opdrachtgever Hillgate Investments

's-Gravenzandseweg 32, Wateringen

's-Gravenzandseweg 32, Wateringen

Beschrijving NEWPORT Real Estate heeft in samenwerking met MVGM bedrijfsmakelaars ca. 800 m²winkel-/showroomruimte verhuurd aan www.badkamerwinkel.nl onderdeel van een landelijke keten van badkamerwinkels (o.a. Baderie). Aanhurend makelaar was Big Box Retail uit Amsterdam. De hoek-unit, prominent zichtbaar vanaf de N211, wordt vanaf 1 juni volledig verbouwd en ingericht. NEWPORT Real Estate voert in opdracht van eigenaar WBC Wateringen C.V. (HILLGATE) het commercieel en technisch beheer uit van bedrijfsverzamelgebouw WBC. Dit complex bestaat uit 21.000 m² vloeroppervlak aan bedrijfsruimten en showrooms verdeeld over 3 lagen.

Type project Verhuur winkelruimte WBC Wateringen, Westland

Opdrachtgever WBC Wateringen CV

Verkoop winkelbelegging, Oegstgeest

Verkoop winkelbelegging, Oegstgeest

De langjarig verhuurde winkelunit op de begane grond van appartementencomplex ’t GrootProffijt gelegen aan het Boerhaaveplein, is verkocht aan een particuliere belegger uit Oegstgeest. De huurder, kapperszaak Dofferhoff, is wegens uitbreidingsplannen van naastgelegen supermarkt Lidl - eveneens aan het Boerhaaveplein - verplaatst naar de nieuwe winkelunit. NEWPORT Real Estate heeft namens ontwikkelaar/belegger HILLGATE de bouwkundige oplevering, de verhuur en de uiteindelijke verkooptransactie van de winkelunit begeleid.

Verkoop

Opdrachtgever HillgateInvestments